De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ommoord is € 3,448/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ommoord
4.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Ommoord is
31%
De woningwaardes in Ommoord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ommoord.

Als je woningbezitter wordt in Ommoord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,448 per vierkante meter. Hiermee doet Ommoord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Rotterdam. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ommoord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ommoord in Rotterdam?

Een huis kopen in Ommoord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ommoord in Rotterdam.

In de buurt Ommoord in Rotterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,917 bewoners per vierkante kilometer en 13,085 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ommoord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 3,660 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.