De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen
2.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen is
18%
De woningwaardes in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen.

Als bezitter van een huis in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zuidplas. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen in Zevenhuizen?

Een huis kopen in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen in Zevenhuizen.

In de wijk Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen in Zevenhuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 65 bewoners per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenhuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.