De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zevenhuizerplas is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Zevenhuizerplas is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zevenhuizerplas.

Als je investeert in een huis in Zevenhuizerplas zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Zevenhuizerplas het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zuidplas. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,718 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zevenhuizerplas achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zevenhuizerplas in Zevenhuizen?

Een huis kopen in Zevenhuizerplas is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zevenhuizerplas in Zevenhuizen.

In de wijk Zevenhuizerplas in Zevenhuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Zevenhuizerplas zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenhuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.