De gemiddelde vierkantemeterprijs in Helleraetplein en omgeving is € 2,970/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Helleraetplein en omgeving
4.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Helleraetplein en omgeving is
26%
De woningprijzen in Helleraetplein en omgeving zijn het afgelopen jaar toegenomen met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Helleraetplein en omgeving.

Als je een huis koopt in Helleraetplein en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,970 per vierkante meter. Hiermee doet Helleraetplein en omgeving het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zutphen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Helleraetplein en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Helleraetplein en omgeving in Zutphen?

Een huis kopen in Helleraetplein en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Helleraetplein en omgeving in Zutphen.

In de wijk Helleraetplein en omgeving in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,864 inwoners per vierkante kilometer en 435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Helleraetplein en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.