De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vijver en omgeving is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vijver en omgeving is
24%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vijver en omgeving.

Als je een huis koopt in Vijver en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vijver en omgeving het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vijver en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vijver en omgeving in Zutphen?

Een huis kopen in Vijver en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vijver en omgeving in Zutphen.

In de wijk Vijver en omgeving in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,920 inwoners per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vijver en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.