De gemiddelde prijs per vierkante meter in Waarden en weerdslag is € 2,728/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Waarden en weerdslag
7.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Waarden en weerdslag is
26%
De waarde van woningen in Waarden en weerdslag zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Waarden en weerdslag.

Als woningbezitter in Waarden en weerdslag zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,728 per vierkante meter. Hiermee doet Waarden en weerdslag het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zutphen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Waarden en weerdslag voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Waarden en weerdslag in Zutphen?

Een huis kopen in Waarden en weerdslag is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waarden en weerdslag in Zutphen.

In de buurt Waarden en weerdslag in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,043 mensen per vierkante kilometer en 575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Waarden en weerdslag zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.