De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kort Ambacht is € 3,198/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kort Ambacht
4.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kort Ambacht is
29%
De woningprijzen in Kort Ambacht zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kort Ambacht.

Als je investeert in een huis in Kort Ambacht zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,198 per vierkante meter. Hiermee doet Kort Ambacht het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zwijndrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,521 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kort Ambacht voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kort Ambacht in Zwijndrecht?

Een huis kopen in Kort Ambacht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kort Ambacht in Zwijndrecht.

In de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,477 mensen per vierkante kilometer en 3,280 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kort Ambacht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwijndrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.