10e Wyk 2,Hoornsterzwaag · landgoed, 2 verd, 9 slp, 321 m²

Ben je al lid?Log in

In Jubbega zijn het afgelopen jaar 74 huizen verkocht, waarvan 10 boven de vraagprijs.

Ontdek zélf wat 10e Wyk 2 waard is.
Probeer Walter · € 0,99
24 uur onbeperkt inzicht in markttrends · 100% onafhankelijk
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel
Probeer Walter · € 0,99Bekijk voorbeeld

Voor de meerwaarde hoef je 10e Wyk 2 niet te verbouwen. Hopen dat die marmeren badkamer er al in zit.

Geschatte prijs per m² na verbouwing
€ 1.673/m²
Gebaseerd op 21 transacties in het afgelopen jaar
Vraagprijs per m²
€ 2.757/m²
Staat te koop voor: € 885.000
Opknapbudget
-€ 348K
Er is geen financiële ruimte om de 321m² te verbouwen.

Alle belangrijke info op een presenteerblaadje. Dit zijn de meest opvallende transacties in Jubbega van het afgelopen jaar.

Meest vergelijkbaar.
Soort zoekt soort. Dit huis lijkt het meest op de woning waar je naar kijkt.
6e Wyk 5
6e Wyk 5
±38% boven de vraagprijs
6e Wyk 5
8412TH Hoornsterzwaag
De opknapper.
De ruwe diamant. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Expansielaan 12
Expansielaan 12
±2% boven de vraagprijs
Expansielaan 12
8411TB Jubbega
Ultieme luxe.
De parel van de buurt. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
6e Wyk 5
6e Wyk 5
±38% boven de vraagprijs
6e Wyk 5
8412TH Hoornsterzwaag
Probeer Walter · € 0,99Bekijk voorbeeld

Elke 60 seconden maakt een huizenjager een waarderapport aan bij Walter Living. En jij?

Walter Offer
 • Loop door de feiten met een Walter data analist
 • Hulp bij het juiste bod opstellen
 • Een onderbouwde biedingstrategie
 • Exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen
 • Analyse van het biedgedrag in de buurt
 • Wij helpen totdat je een huis gekocht hebt

On-demand advies over het beste bod.

Laat je niet gek maken bij het uitbrengen van een bod. Loop door de voor- en nadelen van een huis met een Walter data analist. Ontvang een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke kenmerken van het huis en de buurt. Beslis zelf hoeveel kans je wil maken aan de hand van onze drie biedingsstrategieën.

Een huis kopen wordt simpel. Walter geeft je binnen seconden een duidelijke onderbouwing van de waarde. Alles op één plek. Direct beschikbaar.

 1. De prijsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar.
 2. Woningwaarde per staat van onderhoud.
 3. Alles over recent verkochte huizen.
Vergelijkbare huizen.
Krijg alle inside info over 21 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht.
Lokale markttrends.
Weet dat er in Hoornsterzwaag gemiddeld 3% onder de vraagprijs wordt geboden.
De Funda historie.
Staat deze woning echt 229 dagen op de markt of heeft de makelaar hem even offline gehaald?
Inzicht in de waarde.
De WOZ-waarde van dit landgoed is met 12% toegenomen sinds 2015.

9 van de 10 mensen die een huis kopen met Walter raden ons aan.

De gekte op de huizenmarkt kan je zoektocht heel moeilijk maken. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Wat ons heel erg hielp was de hulp van de makelaar in combinatie met alle kennis van Walter Living."
Kocht haar huis met Walter inAmsterdam, NL
Met Walter was het voor ons meteen raak. Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Toch hadden we binnen twee uur een biedingsstrategie in handen en een dag later het winnende bod. Walter is supersnel."
Kocht zijn huis met Walter inUtrecht, NL

Kijk achter de voordeur bij elke woning.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Blijf niet zitten met vragen. Walter geeft antwoord.
 • Wat vet! 10e Wyk 2 staat sinds jul 5, 2019 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit landgoed.

  Maar hoe zorg je er nou voor dat je het beste bod uitbrengt en lekker in je eigen huis in Hoornsterzwaag kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer feiten weten.

  Met Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje voor € 0,99 per dag. Eigenlijk is het een soort werkmap van 10e Wyk 2, waar je makkelijk alle gegevens kan terugvinden. Het beste is dat je niet gelimiteerd bent tot 1 adres. Met de dagpas van € 0,99 krijg je toegang tot al onze data. Heb je meer tijd nodig? Neem dan een abonnement voor € 4,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het 10e Wyk 2, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel onder de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit meer is dan de markttrends in Hoornsterzwaag.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Jubbega het doet, vergeleken met Hoornsterzwaag, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Jubbega, Hoornsterzwaag of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand. Wil je het eerst testen? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang voor € 0,99.

 • Het Walter Plus rapport van 10e Wyk 2 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit landgoed en de trends in Jubbega kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen 10e Wyk 2. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Jubbega, Hoornsterzwaag of zelfs heel Nederland. Maak zoveel rapporten aan als je wil voor € 4,99 per maand. Eerst zien, dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur lang toegang tot al onze data voor € 0,99.

  Walter Plus bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Jubbega
  • Verkoopprijzen en WOZ waarden van referentiepanden in Jubbega
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over 10e Wyk 2 voor kostprijs
 • Walter Living is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt je account makkelijk online annuleren. Je hoeft hiervoor maar twee keer te klikken. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment opstarten of stopzetten.

  Om Walter Living zo simpel te kunnen laten werken, hebben wij een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We doen al onze berekeningen op basis van echte koopsommen, zodat we zo dicht mogelijk in de buurt komen van de waarheid.

  Wil je meer weten over hoe het werkt? Check dan onze FAQ.

 • Wij geloven dat iedereen een huis kan kopen. Al helemaal met een beetje van jezelf, en een beetje van Walter Offer. Walter Offer namelijk ontworpen om je te helpen bij het uitbrengen van het winnende bod voor € 299. Dus ja. Als je het wil, helpen we je graag met een bod doen op 10e Wyk 2, Hoornsterzwaag.

  Met Walter Offer krijg je een overzichtelijk rapport waarin de situatie van dit landgoed uitgebreid staat beschreven. Een Walter data analist loopt je door het biedgedrag in Jubbega, voor hoeveel onder de vraagprijs mensen gemiddeld bieden, de koopsommen van de meest vergelijkbare huizen en drie biedingstrategiën gebaseerd op data. Aan elke strategie is een duidelijke kans van slagen verbonden.

  Wij zullen een bod adviseren op basis van je voorkeuren. Wil je dit landgoed ontzettend graag hebben, dan raden we je aan om all-in te gaan. Wed je liever op meerdere huizen tegelijkertijd, dan zal de strategie verschillen afhankelijk van welke je het liefst wil hebben. Vervolgens is het aan jou om te beslissen wat je daadwerkelijk gaat bieden op 10e Wyk 2.

  Kortom, met Walter Offer loop je door de feiten met een Walter data analist. Voor €299 krijg je:

  • Hulp bij het opstellen van het juiste bod
  • Een onderbouwde biedingstrategie voor 10e Wyk 2, Hoornsterzwaag
  • De exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen in Jubbega
  • Analyse van het biedgedrag in de Jubbega
  • Hulp totdat je een huis hebt gekocht
 • De WOZ-waarde voor 10e Wyk 2, Hoornsterzwaag was € 596.000 in 2018. Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van 10e Wyk 2 in Hoornsterzwaag door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot all onze gedetailleerde woningrapporten voor € 4,99 per maand. Eerst zien dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang tot al onze data voor € 0,99.