Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Admiraalsplein 77.
Admiraalsplein 77
3317BCDordrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3317BC, Dordrecht
Type
appartement
Wonen
172m²
Geschatte waarde
€ 350.000 – € 411.000
Deze karakteristieke en riante bovenwoning staat in de landelijke buurt Wielwijk in Dordrecht. Het huis is opgeleverd in 2005. Dit huis komt met een box en is uitgerust met volledige isolatie. Deze bovenwoning is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Wielwijk moet je opletten. De huizenprijs in de buurt is minder snel gestegen dan in heel Dordrecht. Het vorige kwartaal zijn er 25 huizen verkocht in Wielwijk. Huizen in Wielwijk zijn gemiddeld 27 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Wielwijk zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Wielwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 965 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Wielwijk wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Admiraalsplein 77172m²-Bekijk koopsom →
Admiraalsplein 81137m² · (35 m² kleiner)€ 279.000Bekijk koopsom →
Van Kinsbergenstraat 49151m² · (21 m² kleiner)€ 400.000Bekijk koopsom →
Jacob Marisstraat 46132m² · (40 m² kleiner)€ 299.000Bekijk koopsom →
Frans Lebretlaan 76132m² · (40 m² kleiner)€ 319.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Admiraalsplein 77 in Dordrecht écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Admiraalsplein 77? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Admiraalsplein 77, Dordrecht

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Admiraalsplein 77, Dordrecht.
Admiraalsplein 81
3317BC0,00km afstand
Verkoopdatum
9 mei 2020
Woonoppervlak
137(35 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 279.000·€ 2.036/m²
Van Kinsbergenstraat 49
Verkoopdatum
5 jan 2021
Woonoppervlak
151(21 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 400.000·€ 2.649/m²
Jacob Marisstraat 46
Verkoopdatum
5 sep 2020
Woonoppervlak
132(40 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 299.000·€ 2.265/m²
Frans Lebretlaan 76
Verkoopdatum
17 nov 2020
Woonoppervlak
132(40 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 319.000·€ 2.416/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Admiraalsplein 77
3317BCDordrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Admiraalsplein 77, 3317BC, Dordrecht

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Admiraalsplein 77, 3317BC, Dordrecht

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Admiraalsplein 77, 3317BC, Dordrecht

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overAdmiraalsplein 77.

2005

Bouwjaar

172

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Admiraalsplein 77, Dordrecht

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Admiraalsplein 77 niet op de markt. Dat betekent dat je deze bovenwoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Dordrecht wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Wielwijk die wel op de markt zijn.

  Zodra je de bovenwoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Wielwijk, Dordrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Admiraalsplein 77, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Dordrecht.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Wielwijk het doet vergeleken met Dordrecht, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Wielwijk, Dordrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Admiraalsplein 77 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over deze bovenwoning en de trends in de buurt Wielwijk kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Admiraalsplein 77. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Wielwijk, Dordrecht of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Wielwijk
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Wielwijk
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Admiraalsplein 77 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Admiraalsplein 77 in Dordrecht.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Wielwijk, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Admiraalsplein 77 in Dordrecht je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze bovenwoning in Dordrecht.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Admiraalsplein 77, Dordrecht
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Wielwijk
  • Analyse van het biedgedrag in Wielwijk, Dordrecht
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Admiraalsplein 77 in Dordrecht door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.