Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Azaleastraat 14.
Azaleastraat 14
5492JBSint-Oedenrode

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
5492JB, Sint-Oedenrode
Type
eengezinswoning
Wonen
105m²
Geschatte waarde
€ 280.000 – € 324.000
Dit karakteristieke en aanzienlijke rijtjeshuis staat in de ruimtelijke buurt Nijnsel in Sint-Oedenrode. Het huis is opgeleverd in 1961. Dit huis komt met een aangebouwde stenen berging, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Nijnsel moet je opletten. De prijs van een huis in de buurt is minder snel gegroeid dan in heel Sint-Oedenrode. Het vorige kwartaal zijn er 8 huizen verkocht in Nijnsel. Huizen in Nijnsel zijn gemiddeld 26 dagen op de markt, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Nijnsel zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Nijnsel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 220 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Nijnsel wordt gemiddeld met -0% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Azaleastraat 14105m²-Bekijk koopsom →
Anjerlaan 46116m² · (11 m² groter)€ 265.000Bekijk koopsom →
Jonker de Jegerstraat 11115m² · (10 m² groter)€ 262.500Bekijk koopsom →
Tartwijck 48115m² · (10 m² groter)€ 289.000Bekijk koopsom →
Heistraat 49103m² · (2 m² kleiner)€ 260.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Azaleastraat 14 in Sint-Oedenrode écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Azaleastraat 14? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Azaleastraat 14, Sint-Oedenrode

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Azaleastraat 14, Sint-Oedenrode.
Anjerlaan 46
5492JE0,24km afstand
Verkoopdatum
21 aug 2020
Woonoppervlak
116(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 265.000·€ 2.284/m²
Jonker de Jegerstraat 11
Verkoopdatum
17 nov 2020
Woonoppervlak
115(10 m² groter)
Vraagprijs
€ 262.500·€ 2.282/m²
Tartwijck 48
5491EK2,35km afstand
Verkoopdatum
28 aug 2020
Woonoppervlak
115(10 m² groter)
Vraagprijs
€ 289.000·€ 2.513/m²
Heistraat 49
5491BB2,19km afstand
Verkoopdatum
6 nov 2020
Woonoppervlak
103(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 260.000·€ 2.524/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Azaleastraat 14
5492JBSint-Oedenrode

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Azaleastraat 14, 5492JB, Sint-Oedenrode

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Azaleastraat 14, 5492JB, Sint-Oedenrode

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Azaleastraat 14, 5492JB, Sint-Oedenrode

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overAzaleastraat 14.

1961

Bouwjaar

105

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

31

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Azaleastraat 14, Sint-Oedenrode

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Azaleastraat 14 niet op de markt. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Sint-Oedenrode wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Nijnsel die wel op de markt zijn.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Nijnsel, Sint-Oedenrode of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Azaleastraat 14, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Sint-Oedenrode.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Nijnsel het doet vergeleken met Sint-Oedenrode, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Nijnsel, Sint-Oedenrode of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Azaleastraat 14 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit rijtjeshuis en de trends in de buurt Nijnsel kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Azaleastraat 14. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Nijnsel, Sint-Oedenrode of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Nijnsel
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Nijnsel
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Azaleastraat 14 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Azaleastraat 14 in Sint-Oedenrode.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Nijnsel, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Azaleastraat 14 in Sint-Oedenrode je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Sint-Oedenrode.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Azaleastraat 14, Sint-Oedenrode
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Nijnsel
  • Analyse van het biedgedrag in Nijnsel, Sint-Oedenrode
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Azaleastraat 14 in Sint-Oedenrode door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.