Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Beukweg 47.
Beukweg 47
7556DCHengelo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7556DC, Hengelo
Type
eengezinswoning
Wonen
123m²
Geschatte waarde
€ 316.000 – € 353.000
Vraagprijs
€ 317.500
Deze karakteristieke en riante twee-onder-een-kapper staat in de rustige buurt Tichelwerk in Hengelo. Het huis is opgeleverd in 1988. Dit huis komt met een aangebouwde stenen berging en heeft een dwarskap bedekt met pannen. Deze twee-onder-een-kapper is in 2017 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Tichelwerk zit je goed. De woningprijs in de buurt is sneller toegenomen dan in heel Hengelo. Het vorige kwartaal zijn er 26 huizen verkocht in Tichelwerk. Huizen in Tichelwerk zijn gemiddeld 23 dagen op de markt, dus als woningjager moet je snel zijn.
Qua bewoners van Tichelwerk zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Tichelwerk zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 415 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Tichelwerk wordt gemiddeld met -0% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Beukweg 47123m²€ 317.500Bekijk koopsom →
Bornsestraat 108122m² · (1 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Mr. P.J. Troelstrastraat 118109m² · (14 m² kleiner)€ 270.000Bekijk koopsom →
Floris Versterstraat 11142m² · (19 m² groter)€ 325.000Bekijk koopsom →
Brecklenkamp 16100m² · (23 m² kleiner)€ 264.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Beukweg 47 in Hengelo écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Beukweg 47? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Beukweg 47, Hengelo

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Beukweg 47, Hengelo.
Bornsestraat 108
7556BJ0,26km afstand
Verkoopdatum
16 dec 2020
Woonoppervlak
122(1 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 2.663/m²
Mr. P.J. Troelstrastraat 118
Verkoopdatum
16 mrt 2021
Woonoppervlak
109(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 270.000·€ 2.477/m²
Floris Versterstraat 11
Verkoopdatum
13 dec 2020
Woonoppervlak
142(19 m² groter)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 2.288/m²
Brecklenkamp 16
7556NT0,73km afstand
Verkoopdatum
14 jan 2021
Woonoppervlak
100(23 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 264.500·€ 2.645/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Beukweg 47
7556DCHengelo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Beukweg 47, 7556DC, Hengelo

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Beukweg 47, 7556DC, Hengelo

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Beukweg 47, 7556DC, Hengelo

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBeukweg 47.

1988

Bouwjaar

123

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

52

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Beukweg 47, Hengelo

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat gaaf! Beukweg 47 zijn sinds 4 mei 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op deze twee-onder-een-kapper. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen volgende huis in Hengelo kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer informatie weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk verzameld voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Beukweg 47, waar je makkelijk alle informatie kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Beukweg 47, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hengelo.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Tichelwerk het doet vergeleken met Hengelo, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tichelwerk, Hengelo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Beukweg 47 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de buurt Tichelwerk kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Beukweg 47. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tichelwerk, Hengelo of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Tichelwerk
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Tichelwerk
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Beukweg 47 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Beukweg 47 in Hengelo.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Tichelwerk, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Beukweg 47 in Hengelo je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in Hengelo.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Beukweg 47, Hengelo
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Tichelwerk
  • Analyse van het biedgedrag in Tichelwerk, Hengelo
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Beukweg 47 in Hengelo door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.