Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Beulakerweg 69.
Beulakerweg 69
8355ACGiethoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
8355AC, Giethoorn
Type
landgoed
Wonen
156m²
Geschatte waarde
€ 478.000 – € 645.000
Dit kenmerkende en ruime vrijstaande huis staat in de prachtige wijk Overig Giethoorn-Noord in Giethoorn. De woning is gebouwd in 1925. Deze woning komt met een vrijstaande houten berging, heeft een samengesteld dak bedekt met pannen en riet en is uitgerust met dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Dit vrijstaande huis is in 2021 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Overig Giethoorn-Noord moet je opletten. De prijs van een woning in de wijk is minder snel gegroeid dan in de rest van Giethoorn. Het voorgaande kwartaal zijn er 2 woningen verkocht in Overig Giethoorn-Noord. Woningen in Overig Giethoorn-Noord staan rond de 72 dagen te koop, dus als koper kan je de tijd nemen.
Qua mensen van Overig Giethoorn-Noord zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Overig Giethoorn-Noord zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 60 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Overig Giethoorn-Noord wordt gemiddeld met -5% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Beulakerweg 69156m²-Bekijk koopsom →
Noorderpad 18200m² · (44 m² groter)€ 599.000Bekijk koopsom →
Beulakerweg 76122m² · (34 m² kleiner)€ 435.000Bekijk koopsom →
Beulakerweg 51137m² · (19 m² kleiner)€ 650.000Bekijk koopsom →
Molenweg 8104m² · (52 m² kleiner)€ 500.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Beulakerweg 69 in Giethoorn écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Beulakerweg 69? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Beulakerweg 69, Giethoorn

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Beulakerweg 69, Giethoorn.
Noorderpad 18
8355AP0,26km afstand
Verkoopdatum
28 sep 2020
Woonoppervlak
200(44 m² groter)
Vraagprijs
€ 599.000·€ 2.995/m²
Beulakerweg 76
8355AJ0,87km afstand
Verkoopdatum
10 jul 2020
Woonoppervlak
122(34 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 435.000·€ 3.565/m²
Beulakerweg 51
8355AB0,47km afstand
Verkoopdatum
16 okt 2020
Woonoppervlak
137(19 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 650.000·€ 4.744/m²
Molenweg 8
8355AT0,74km afstand
Verkoopdatum
26 nov 2020
Woonoppervlak
104(52 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 500.000·€ 4.807/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Beulakerweg 69
8355ACGiethoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Beulakerweg 69, 8355AC, Giethoorn

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Beulakerweg 69, 8355AC, Giethoorn

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Beulakerweg 69, 8355AC, Giethoorn

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBeulakerweg 69.

1925

Bouwjaar

156

Wonen

2

Woonlagen

4

Kamers

2160

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Beulakerweg 69, Giethoorn

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Beulakerweg 69 niet te koop. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Giethoorn wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Overig Giethoorn-Noord die wel te koop staan.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Overig Giethoorn-Noord, Giethoorn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Beulakerweg 69, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Giethoorn.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Overig Giethoorn-Noord het doet vergeleken met Giethoorn, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Overig Giethoorn-Noord, Giethoorn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Beulakerweg 69 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit vrijstaande huis en de trends in de wijk Overig Giethoorn-Noord kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Beulakerweg 69. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Overig Giethoorn-Noord, Giethoorn of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Overig Giethoorn-Noord
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Overig Giethoorn-Noord
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Beulakerweg 69 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Beulakerweg 69 in Giethoorn.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Overig Giethoorn-Noord, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Beulakerweg 69 in Giethoorn je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Giethoorn.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Beulakerweg 69, Giethoorn
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Overig Giethoorn-Noord
  • Analyse van het biedgedrag in Overig Giethoorn-Noord, Giethoorn
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Beulakerweg 69 in Giethoorn door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.