Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179.
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179
7321ZPApeldoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7321ZP, Apeldoorn
Type
appartement
Wonen
117m²
Geschatte waarde
€ 416.000 – € 468.000
Vraagprijs
€ 449.000
Dit typische en ruime appartement staat in de rustige wijk Welgelegen in Apeldoorn. De woning is gebouwd in 2009. Deze woning komt met een box, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met volledige isolatie. Dit appartement is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Welgelegen zit je goed. De woningwaarde in de wijk is sneller omhoog gegaan dan in de rest van Apeldoorn. Het afgelopen kwartaal zijn er 29 woningen verkocht in Welgelegen. Woningen in Welgelegen staan over het algemeen 25 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua inwoners van Welgelegen zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Welgelegen zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 530 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Welgelegen wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179117m²€ 449.000Bekijk koopsom →
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 127119m² · (2 m² groter)€ 350.000Bekijk koopsom →
Plantsoen Welgelegen 21799m² · (18 m² kleiner)€ 400.000Bekijk koopsom →
Plantsoen Welgelegen 131101m² · (16 m² kleiner)€ 360.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 in Apeldoorn écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, Apeldoorn

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, Apeldoorn.
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 127
Verkoopdatum
7 okt 2020
Woonoppervlak
119(2 m² groter)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 2.941/m²
Plantsoen Welgelegen 217
Verkoopdatum
25 feb 2021
Woonoppervlak
99(18 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 400.000·€ 4.040/m²
Plantsoen Welgelegen 131
Verkoopdatum
11 mrt 2021
Woonoppervlak
101(16 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 360.000·€ 3.564/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179
7321ZPApeldoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, 7321ZP, Apeldoorn

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, 7321ZP, Apeldoorn

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, 7321ZP, Apeldoorn

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBurgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179.

2009

Bouwjaar

117

Wonen

5

Woonlagen

3

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, Apeldoorn

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Yes! Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 staan sinds 29 april 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit appartement. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen droomhuis in Apeldoorn kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer feiten weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, waar je makkelijk alle feiten kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Apeldoorn.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Welgelegen het doet vergeleken met Apeldoorn, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Welgelegen, Apeldoorn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit appartement en de trends in de wijk Welgelegen kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Welgelegen, Apeldoorn of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Welgelegen
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Welgelegen
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 in Apeldoorn.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Welgelegen, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 in Apeldoorn je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Apeldoorn.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179, Apeldoorn
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Welgelegen
  • Analyse van het biedgedrag in Welgelegen, Apeldoorn
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 179 in Apeldoorn door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.