Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op De Vleyen 63.
De Vleyen 63
2134ZCHoofddorp

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
2134ZC, Hoofddorp
Type
villa
Wonen
234m²
Geschatte waarde
€ 714.000 – € 793.000
Dit typische en immense vrijstaande huis staat in de rustige wijk Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp. De woning is gebouwd in 2002. Deze woning heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met muurisolatie en vloerisolatie. Dit vrijstaande huis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Hoofddorp Floriande West zit je goed. De woningprijs in de wijk is sneller toegenomen dan in de rest van Hoofddorp. Het afgelopen kwartaal zijn er 36 woningen verkocht in Hoofddorp Floriande West. Woningen in Hoofddorp Floriande West staan over het algemeen 21 dagen te koop, dus als koper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Hoofddorp Floriande West zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Hoofddorp Floriande West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 2.120 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Hoofddorp Floriande West wordt gemiddeld met 6% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
De Vleyen 63234m²-Bekijk koopsom →
De Vleyen 65219m² · (15 m² kleiner)€ 695.000Bekijk koopsom →
De Muy 139191m² · (43 m² kleiner)€ 675.000Bekijk koopsom →
Vuurboetsduin 11203m² · (31 m² kleiner)€ 825.000Bekijk koopsom →
Statendam 35182m² · (52 m² kleiner)€ 850.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat De Vleyen 63 in Hoofddorp écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor De Vleyen 63? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

De Vleyen 63, Hoofddorp

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van De Vleyen 63, Hoofddorp.
De Vleyen 65
2134ZC0,02km afstand
Verkoopdatum
6 jul 2020
Woonoppervlak
219(15 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 695.000·€ 3.173/m²
De Muy 139
2134XJ0,63km afstand
Verkoopdatum
26 okt 2020
Woonoppervlak
191(43 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 675.000·€ 3.534/m²
Vuurboetsduin 11
2134XP0,57km afstand
Verkoopdatum
22 feb 2021
Woonoppervlak
203(31 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 825.000·€ 4.064/m²
Statendam 35
2134WX1,00km afstand
Verkoopdatum
3 sep 2020
Woonoppervlak
182(52 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 850.000·€ 4.670/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
De Vleyen 63
2134ZCHoofddorp

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

De Vleyen 63, 2134ZC, Hoofddorp

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

De Vleyen 63, 2134ZC, Hoofddorp

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

De Vleyen 63, 2134ZC, Hoofddorp

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overDe Vleyen 63.

2002

Bouwjaar

234

Wonen

2

Woonlagen

5

Kamers

120

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

De Vleyen 63, Hoofddorp

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten staan De Vleyen 63 niet te koop. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Hoofddorp wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Hoofddorp Floriande West die wel te koop staan.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen in Hoofddorp Floriande West, Hoofddorp of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het De Vleyen 63, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hoofddorp.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Hoofddorp Floriande West het doet vergeleken met Hoofddorp, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Hoofddorp Floriande West, Hoofddorp of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van De Vleyen 63 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit vrijstaande huis en de trends in de wijk Hoofddorp Floriande West kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van De Vleyen 63. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Hoofddorp Floriande West, Hoofddorp of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Hoofddorp Floriande West
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Hoofddorp Floriande West
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over De Vleyen 63 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor De Vleyen 63 in Hoofddorp.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Hoofddorp Floriande West, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om De Vleyen 63 in Hoofddorp je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Hoofddorp.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor De Vleyen 63, Hoofddorp
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Hoofddorp Floriande West
  • Analyse van het biedgedrag in Hoofddorp Floriande West, Hoofddorp
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van De Vleyen 63 in Hoofddorp door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.