Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Ferguutgaarde 4.
Ferguutgaarde 4
7329BGApeldoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7329BG, Apeldoorn
Type
eengezinswoning
Wonen
236m²
Geschatte waarde
€ 683.000 – € 746.000
Dit typische en grote vrijstaande huis staat in de landelijke wijk Matengaarde in Apeldoorn. De woning is gebouwd in 1981. Deze woning komt met een aangebouwde houten berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en muurisolatie. Dit vrijstaande huis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Matengaarde zit je goed. De prijs van een woning in de wijk is sneller gegroeid dan in de rest van Apeldoorn. Het afgelopen kwartaal zijn er 5 woningen verkocht in Matengaarde. Woningen in Matengaarde staan over het algemeen 31 dagen te koop, dus als woningjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Matengaarde zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Matengaarde zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 320 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Matengaarde wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Ferguutgaarde 4236m²-Bekijk koopsom →
Adelbrechtgaarde 109142m² · (94 m² kleiner)€ 519.500Bekijk koopsom →
Adelbrechtgaarde 2157m² · (79 m² kleiner)€ 639.500Bekijk koopsom →
Poortersveld 226131m² · (105 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Poortersveld 228118m² · (118 m² kleiner)€ 225.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Ferguutgaarde 4 in Apeldoorn écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Ferguutgaarde 4? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Ferguutgaarde 4, Apeldoorn

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Ferguutgaarde 4, Apeldoorn.
Adelbrechtgaarde 109
Verkoopdatum
16 jul 2020
Woonoppervlak
142(94 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 519.500·€ 3.658/m²
Adelbrechtgaarde 2
7329AT0,42km afstand
Verkoopdatum
27 jul 2020
Woonoppervlak
157(79 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 639.500·€ 4.073/m²
Poortersveld 226
7327AJ0,18km afstand
Verkoopdatum
1 dec 2020
Woonoppervlak
131(105 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 2.480/m²
Poortersveld 228
7327AJ0,17km afstand
Verkoopdatum
9 nov 2020
Woonoppervlak
118(118 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 1.906/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Ferguutgaarde 4
7329BGApeldoorn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Ferguutgaarde 4, 7329BG, Apeldoorn

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Ferguutgaarde 4, 7329BG, Apeldoorn

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Ferguutgaarde 4, 7329BG, Apeldoorn

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overFerguutgaarde 4.

1981

Bouwjaar

236

Wonen

2

Woonlagen

6

Kamers

352

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Ferguutgaarde 4, Apeldoorn

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten staan Ferguutgaarde 4 niet te koop. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Apeldoorn wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Matengaarde die wel te koop staan.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen in Matengaarde, Apeldoorn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Ferguutgaarde 4, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Apeldoorn.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Matengaarde het doet vergeleken met Apeldoorn, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Matengaarde, Apeldoorn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Ferguutgaarde 4 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit vrijstaande huis en de trends in de wijk Matengaarde kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Ferguutgaarde 4. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Matengaarde, Apeldoorn of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Matengaarde
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Matengaarde
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Ferguutgaarde 4 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Ferguutgaarde 4 in Apeldoorn.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Matengaarde, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Ferguutgaarde 4 in Apeldoorn je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Apeldoorn.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Ferguutgaarde 4, Apeldoorn
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Matengaarde
  • Analyse van het biedgedrag in Matengaarde, Apeldoorn
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Ferguutgaarde 4 in Apeldoorn door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.