Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Graaf Ottolaan 2.
Graaf Ottolaan 2
3434SWNieuwegein

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3434SW, Nieuwegein
Type
eengezinswoning
Wonen
85m²
Geschatte waarde
€ 219.000 – € 235.000
Dit kenmerkende en sympatieke hoekhuis staat in de rustige wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. De woning is gebouwd in 1979. Deze woning komt met een aangebouwde houten berging, heeft een samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Dit hoekhuis is in 2021 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Fokkesteeg zit je goed. De woningwaarde in de wijk is sneller omhoog gegaan dan in de rest van Nieuwegein. Het voorgaande kwartaal zijn er 22 woningen verkocht in Fokkesteeg. Woningen in Fokkesteeg staan rond de 24 dagen te koop, dus als koper moet je snel zijn.
Qua mensen van Fokkesteeg zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Fokkesteeg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 1.100 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Fokkesteeg wordt gemiddeld met 9% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Graaf Ottolaan 285m²-Bekijk koopsom →
Graaf Anselmdek 5283m² · (2 m² kleiner)€ 250.000Bekijk koopsom →
Graaf Leopoldlaan 2104m² · (19 m² groter)€ 290.000Bekijk koopsom →
Graaf Hermanlaan 2102m² · (17 m² groter)€ 295.000Bekijk koopsom →
De Kade 1103m² · (18 m² groter)€ 350.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Graaf Ottolaan 2 in Nieuwegein écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Graaf Ottolaan 2? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Graaf Ottolaan 2, Nieuwegein

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Graaf Ottolaan 2, Nieuwegein.
Graaf Anselmdek 52
3434DT0,11km afstand
Verkoopdatum
8 okt 2020
Woonoppervlak
83(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 250.000·€ 3.012/m²
Graaf Leopoldlaan 2
Verkoopdatum
21 dec 2020
Woonoppervlak
104(19 m² groter)
Vraagprijs
€ 290.000·€ 2.788/m²
Graaf Hermanlaan 2
3434SB0,15km afstand
Verkoopdatum
17 aug 2020
Woonoppervlak
102(17 m² groter)
Vraagprijs
€ 295.000·€ 2.892/m²
De Kade 1
3433CM1,07km afstand
Verkoopdatum
9 sep 2020
Woonoppervlak
103(18 m² groter)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 3.398/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Graaf Ottolaan 2
3434SWNieuwegein

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Graaf Ottolaan 2, 3434SW, Nieuwegein

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Graaf Ottolaan 2, 3434SW, Nieuwegein

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Graaf Ottolaan 2, 3434SW, Nieuwegein

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGraaf Ottolaan 2.

1979

Bouwjaar

85

Wonen

2

Woonlagen

2

Kamers

54

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Graaf Ottolaan 2, Nieuwegein

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Graaf Ottolaan 2 niet te koop. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Nieuwegein wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Fokkesteeg die wel te koop staan.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Fokkesteeg, Nieuwegein of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Graaf Ottolaan 2, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Nieuwegein.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Fokkesteeg het doet vergeleken met Nieuwegein, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Fokkesteeg, Nieuwegein of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Graaf Ottolaan 2 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit hoekhuis en de trends in de wijk Fokkesteeg kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Graaf Ottolaan 2. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Fokkesteeg, Nieuwegein of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Fokkesteeg
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Fokkesteeg
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Graaf Ottolaan 2 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Graaf Ottolaan 2 in Nieuwegein.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Fokkesteeg, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Graaf Ottolaan 2 in Nieuwegein je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Nieuwegein.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Graaf Ottolaan 2, Nieuwegein
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Fokkesteeg
  • Analyse van het biedgedrag in Fokkesteeg, Nieuwegein
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Graaf Ottolaan 2 in Nieuwegein door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.