Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Graaf Willemlaan 42.
Graaf Willemlaan 42
1141XLMonnickendam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
1141XL, Monnickendam
Type
eengezinswoning
Wonen
105m²
Geschatte waarde
€ 360.000 – € 415.000
Dit kenmerkende en ruime hoekhuis staat in de landelijke wijk Markgouw in Monnickendam. De woning is gebouwd in 1970. Deze woning heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en vloerisolatie. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Markgouw zit je prima. De waarde van een woning in de wijk is net zo snel opgelopen als in de rest van Monnickendam. Het voorgaande kwartaal zijn er 2 woningen verkocht in Markgouw. Woningen in Markgouw staan rond de 31 dagen te koop, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua mensen van Markgouw zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Markgouw zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 290 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Markgouw wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Graaf Willemlaan 42105m²-Bekijk koopsom →
Jan Persijnlaan 31103m² · (2 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Avegaar 69121m² · (16 m² groter)€ 350.000Bekijk koopsom →
Avegaar 7699m² · (6 m² kleiner)€ 349.000Bekijk koopsom →
Karn 38132m² · (27 m² groter)€ 425.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Graaf Willemlaan 42 in Monnickendam écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Graaf Willemlaan 42? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Graaf Willemlaan 42, Monnickendam

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Graaf Willemlaan 42, Monnickendam.
Jan Persijnlaan 31
1141WJ0,11km afstand
Verkoopdatum
6 okt 2020
Woonoppervlak
103(2 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.155/m²
Avegaar 69
1141JK0,60km afstand
Verkoopdatum
9 dec 2020
Woonoppervlak
121(16 m² groter)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 2.892/m²
Avegaar 76
1141JL0,62km afstand
Verkoopdatum
14 sep 2020
Woonoppervlak
99(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 349.000·€ 3.525/m²
Karn 38
1141JP0,69km afstand
Verkoopdatum
8 sep 2020
Woonoppervlak
132(27 m² groter)
Vraagprijs
€ 425.000·€ 3.219/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Graaf Willemlaan 42
1141XLMonnickendam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Graaf Willemlaan 42, 1141XL, Monnickendam

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Graaf Willemlaan 42, 1141XL, Monnickendam

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Graaf Willemlaan 42, 1141XL, Monnickendam

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGraaf Willemlaan 42.

1970

Bouwjaar

105

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

70

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Graaf Willemlaan 42, Monnickendam

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Graaf Willemlaan 42 niet te koop. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Monnickendam wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Markgouw die wel te koop staan.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Markgouw, Monnickendam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Graaf Willemlaan 42, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Monnickendam.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Markgouw het doet vergeleken met Monnickendam, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Markgouw, Monnickendam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Graaf Willemlaan 42 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit hoekhuis en de trends in de wijk Markgouw kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Graaf Willemlaan 42. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Markgouw, Monnickendam of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Markgouw
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Markgouw
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Graaf Willemlaan 42 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Graaf Willemlaan 42 in Monnickendam.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Markgouw, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Graaf Willemlaan 42 in Monnickendam je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Monnickendam.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Graaf Willemlaan 42, Monnickendam
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Markgouw
  • Analyse van het biedgedrag in Markgouw, Monnickendam
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Graaf Willemlaan 42 in Monnickendam door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.