Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Harenmakersstraat 10.
Harenmakersstraat 10
1506HEZaandam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
1506HE, Zaandam
Type
eengezinswoning
Wonen
80m²
Geschatte waarde
€ 257.000 – € 309.000
Deze opvallende en vriendelijke twee-onder-een-kapper staat in de rustige wijk Oud West in Zaandam. De woning is gebouwd in 1898. Deze woning komt met een vrijstaande houten berging, heeft een samengesteld dak en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Deze twee-onder-een-kapper is in 2021 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Oud West zit je goed. De waarde van een woning in de wijk is sneller opgelopen dan in de rest van Zaandam. Het vorige kwartaal zijn er 67 woningen verkocht in Oud West. Woningen in Oud West staan gemiddeld 33 dagen te koop, dus als woningjager moet je snel zijn.
Qua bewoners van Oud West zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Oud West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 615 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Oud West wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Harenmakersstraat 1080m²-Bekijk koopsom →
Harenmakersstraat 3376m² · (4 m² kleiner)€ 200.000Bekijk koopsom →
Reigerstraat 8263m² · (17 m² kleiner)€ 210.000Bekijk koopsom →
Tuinstraat 1994m² · (14 m² groter)€ 325.000Bekijk koopsom →
Valkstraat 5069m² · (11 m² kleiner)€ 275.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Harenmakersstraat 10 in Zaandam écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Harenmakersstraat 10? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Harenmakersstraat 10, Zaandam

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Harenmakersstraat 10, Zaandam.
Harenmakersstraat 33
Verkoopdatum
15 jul 2020
Woonoppervlak
76(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 2.631/m²
Reigerstraat 82
1506XW0,38km afstand
Verkoopdatum
7 sep 2020
Woonoppervlak
63(17 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 210.000·€ 3.333/m²
Tuinstraat 19
1506VV0,55km afstand
Verkoopdatum
11 nov 2020
Woonoppervlak
94(14 m² groter)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.457/m²
Valkstraat 50
1506XD0,49km afstand
Verkoopdatum
20 mei 2020
Woonoppervlak
69(11 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 3.985/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Harenmakersstraat 10
1506HEZaandam

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Harenmakersstraat 10, 1506HE, Zaandam

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Harenmakersstraat 10, 1506HE, Zaandam

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Harenmakersstraat 10, 1506HE, Zaandam

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHarenmakersstraat 10.

1898

Bouwjaar

80

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

66

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Harenmakersstraat 10, Zaandam

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Harenmakersstraat 10 niet te koop. Dat betekent dat je deze twee-onder-een-kapper op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Zaandam wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in Oud West die wel te koop staan.

  Zodra je de twee-onder-een-kapper van je dromen hebt gevonden, check dan alle info op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in Oud West, Zaandam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Harenmakersstraat 10, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Zaandam.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Oud West het doet vergeleken met Zaandam, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Oud West, Zaandam of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Harenmakersstraat 10 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de wijk Oud West kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Harenmakersstraat 10. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Oud West, Zaandam of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Oud West
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Oud West
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Harenmakersstraat 10 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Harenmakersstraat 10 in Zaandam.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Oud West, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Harenmakersstraat 10 in Zaandam je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in Zaandam.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Harenmakersstraat 10, Zaandam
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Oud West
  • Analyse van het biedgedrag in Oud West, Zaandam
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Harenmakersstraat 10 in Zaandam door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.