Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Heuvelskamp 37.
Heuvelskamp 37
3925LHScherpenzeel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3925LH, Scherpenzeel
Type
bungalow
Wonen
81m²
Geschatte waarde
€ 301.000 – € 345.000
Vraagprijs
€ 370.000
Dit typische en sympatieke hoekhuis staat in de landelijke wijk Scherpenzeel in Scherpenzeel. De woning is gebouwd in 1993. Deze woning heeft een zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen en is uitgerust met dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie.
Als je een woning koopt in Scherpenzeel zit je prima. De woningwaarde in de wijk is net zo snel omhoog gegaan als in de rest van Scherpenzeel. Het afgelopen kwartaal zijn er 44 woningen verkocht in Scherpenzeel. Woningen in Scherpenzeel staan over het algemeen 24 dagen te koop, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Scherpenzeel zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Scherpenzeel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 1.400 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Scherpenzeel wordt gemiddeld met 0% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Heuvelskamp 3781m²€ 370.000Bekijk koopsom →
Beukenlaan 46105m² · (24 m² groter)€ 359.000Bekijk koopsom →
Renes 1288m² · (7 m² groter)€ 289.500Bekijk koopsom →
Koepellaan 688m² · (7 m² groter)€ 309.000Bekijk koopsom →
Glashorst 66101m² · (20 m² groter)€ 325.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Heuvelskamp 37 in Scherpenzeel écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Heuvelskamp 37? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Heuvelskamp 37, Scherpenzeel

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Heuvelskamp 37, Scherpenzeel.
Beukenlaan 46
3925JL0,73km afstand
Verkoopdatum
9 feb 2021
Woonoppervlak
105(24 m² groter)
Vraagprijs
€ 359.000·€ 3.419/m²
Renes 12
3925JX0,83km afstand
Verkoopdatum
25 jun 2020
Woonoppervlak
88(7 m² groter)
Vraagprijs
€ 289.500·€ 3.289/m²
Koepellaan 6
3925EA0,94km afstand
Verkoopdatum
4 dec 2020
Woonoppervlak
88(7 m² groter)
Vraagprijs
€ 309.000·€ 3.511/m²
Glashorst 66
3925BT1,59km afstand
Verkoopdatum
19 aug 2020
Woonoppervlak
101(20 m² groter)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.217/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Heuvelskamp 37
3925LHScherpenzeel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Heuvelskamp 37, 3925LH, Scherpenzeel

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Heuvelskamp 37, 3925LH, Scherpenzeel

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Heuvelskamp 37, 3925LH, Scherpenzeel

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHeuvelskamp 37.

1993

Bouwjaar

81

Wonen

2

Woonlagen

2

Kamers

76

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Heuvelskamp 37, Scherpenzeel

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Yes! Heuvelskamp 37 staan sinds 3 mei 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit hoekhuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Scherpenzeel kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer feiten weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk in één rapport voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Heuvelskamp 37, waar je makkelijk alle feiten kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Heuvelskamp 37, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Scherpenzeel.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Scherpenzeel het doet vergeleken met Scherpenzeel, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Scherpenzeel, Scherpenzeel of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Heuvelskamp 37 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit hoekhuis en de trends in de wijk Scherpenzeel kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Heuvelskamp 37. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Scherpenzeel, Scherpenzeel of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Scherpenzeel
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Scherpenzeel
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Heuvelskamp 37 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Heuvelskamp 37 in Scherpenzeel.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Scherpenzeel, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Heuvelskamp 37 in Scherpenzeel je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Scherpenzeel.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Heuvelskamp 37, Scherpenzeel
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Scherpenzeel
  • Analyse van het biedgedrag in Scherpenzeel, Scherpenzeel
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Heuvelskamp 37 in Scherpenzeel door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.