Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Huis te Landelaan 340.
Huis te Landelaan 340
2283SRRijswijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
2283SR, Rijswijk
Type
appartement
Wonen
83m²
Geschatte waarde
€ 230.000 – € 253.000
Dit fraaie en gezellige appartement staat in de rustige buurt Huis te Lande in Rijswijk. Het huis is opgeleverd in 1960. Dit huis komt met een inpandige berging en is uitgerust met dubbel glas. Dit appartement is in 2021 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Huis te Lande moet je opletten. De huizenprijs in de buurt is minder snel gestegen dan in heel Rijswijk. Het afgelopen kwartaal zijn er 5 huizen verkocht in Huis te Lande. Huizen in Huis te Lande zijn over het algemeen 22 dagen op de markt, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Huis te Lande zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Huis te Lande zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 150 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Huis te Lande wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Huis te Landelaan 34083m²-Bekijk koopsom →
Cromhoutlaan 575m² · (8 m² kleiner)€ 210.000Bekijk koopsom →
Cromhoutlaan 2884m² · (1 m² groter)€ 195.000Bekijk koopsom →
Terracottastraat 59105m² · (22 m² groter)€ 239.500Bekijk koopsom →
Huis te Landelaan 23682m² · (1 m² kleiner)€ 225.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Huis te Landelaan 340 in Rijswijk écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Huis te Landelaan 340? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Huis te Landelaan 340, Rijswijk

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Huis te Landelaan 340, Rijswijk.
Cromhoutlaan 5
2283EA0,09km afstand
Verkoopdatum
20 nov 2020
Woonoppervlak
75(8 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 210.000·€ 2.800/m²
Cromhoutlaan 28
2283ED0,07km afstand
Verkoopdatum
5 aug 2020
Woonoppervlak
84(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 195.000·€ 2.321/m²
Terracottastraat 59
Verkoopdatum
17 feb 2021
Woonoppervlak
105(22 m² groter)
Vraagprijs
€ 239.500·€ 2.280/m²
Huis te Landelaan 236
Verkoopdatum
14 jan 2021
Woonoppervlak
82(1 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 225.000·€ 2.743/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Huis te Landelaan 340
2283SRRijswijk

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Huis te Landelaan 340, 2283SR, Rijswijk

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Huis te Landelaan 340, 2283SR, Rijswijk

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Huis te Landelaan 340, 2283SR, Rijswijk

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overHuis te Landelaan 340.

1960

Bouwjaar

83

Wonen

1

Woonlagen

3

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Huis te Landelaan 340, Rijswijk

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente data op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Huis te Landelaan 340 niet op de markt. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Rijswijk wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Huis te Lande die wel op de markt zijn.

  Zodra je het appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle data verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Huis te Lande, Rijswijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Huis te Landelaan 340, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Rijswijk.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Huis te Lande het doet vergeleken met Rijswijk, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Huis te Lande, Rijswijk of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Huis te Landelaan 340 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit appartement en de trends in de buurt Huis te Lande kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Huis te Landelaan 340. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Huis te Lande, Rijswijk of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Huis te Lande
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Huis te Lande
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Huis te Landelaan 340 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Huis te Landelaan 340 in Rijswijk.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Huis te Lande, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Huis te Landelaan 340 in Rijswijk je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Rijswijk.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Huis te Landelaan 340, Rijswijk
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Huis te Lande
  • Analyse van het biedgedrag in Huis te Lande, Rijswijk
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Huis te Landelaan 340 in Rijswijk door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.