Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Marsmanstraat 17.
Marsmanstraat 17
2692DE's-Gravenzande

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
2692DE, 's-Gravenzande
Type
eengezinswoning
Wonen
108m²
Geschatte waarde
€ 325.000 – € 359.000
Dit typische en grote rijtjeshuis staat in de levendige wijk Zandevelt in 's-Gravenzande. De woning is gebouwd in 1990. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dubbel glas. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Zandevelt zit je prima. De woningwaarde in de wijk is net zo snel omhoog gegaan als in de rest van 's-Gravenzande. Het afgelopen kwartaal zijn er 5 woningen verkocht in Zandevelt. Woningen in Zandevelt staan over het algemeen 27 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua inwoners van Zandevelt zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Zandevelt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 490 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Zandevelt wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Marsmanstraat 17108m²-Bekijk koopsom →
Brederolaan 31108m² · € 315.000Bekijk koopsom →
Vestdijklaan 3297m² · (11 m² kleiner)€ 325.000Bekijk koopsom →
Beukenlaan 33113m² · (5 m² groter)€ 300.000Bekijk koopsom →
Zandeveltweg 4104m² · (4 m² kleiner)€ 299.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Marsmanstraat 17 in 's-Gravenzande écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Marsmanstraat 17? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Marsmanstraat 17, 's-Gravenzande

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Marsmanstraat 17, 's-Gravenzande.
Brederolaan 31
2692DC0,09km afstand
Verkoopdatum
13 mei 2020
Woonoppervlak
108
Vraagprijs
€ 315.000·€ 2.916/m²
Vestdijklaan 32
2692CV0,17km afstand
Verkoopdatum
19 feb 2021
Woonoppervlak
97(11 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 3.350/m²
Beukenlaan 33
2691RR0,21km afstand
Verkoopdatum
16 nov 2020
Woonoppervlak
113(5 m² groter)
Vraagprijs
€ 300.000·€ 2.654/m²
Zandeveltweg 4
2692AT0,62km afstand
Verkoopdatum
16 feb 2021
Woonoppervlak
104(4 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 299.000·€ 2.875/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Marsmanstraat 17
2692DE's-Gravenzande

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Marsmanstraat 17, 2692DE, 's-Gravenzande

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Marsmanstraat 17, 2692DE, 's-Gravenzande

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Marsmanstraat 17, 2692DE, 's-Gravenzande

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overMarsmanstraat 17.

1990

Bouwjaar

108

Wonen

3

Woonlagen

3

Kamers

43

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Marsmanstraat 17, 's-Gravenzande

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei feiten over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste feiten op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze feiten, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle feiten die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus afsluiten via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten staan Marsmanstraat 17 niet te koop. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in ‘s-Gravenzande wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Zandevelt die wel te koop staan.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen in Zandevelt, ‘s-Gravenzande of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen feiten over het Marsmanstraat 17, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in ‘s-Gravenzande.

  Als je de precieze feiten wil weten over hoe Zandevelt het doet vergeleken met ‘s-Gravenzande, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Zandevelt, ‘s-Gravenzande of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Marsmanstraat 17 geeft je de belangrijkste feiten die experts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle feiten over dit rijtjeshuis en de trends in de wijk Zandevelt kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de feiten van Marsmanstraat 17. Met een abonnement op Walter Plus kan je feiten opvragen van alle woningen die te koop staan in Zandevelt, ‘s-Gravenzande of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Zandevelt
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Zandevelt
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Marsmanstraat 17 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Marsmanstraat 17 in ‘s-Gravenzande.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Zandevelt, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van vergelijkbare panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Marsmanstraat 17 in ‘s-Gravenzande je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in ‘s-Gravenzande.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Marsmanstraat 17, ‘s-Gravenzande
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ vergelijkbare panden in Zandevelt
  • Analyse van het biedgedrag in Zandevelt, ‘s-Gravenzande
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer feiten over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Marsmanstraat 17 in ‘s-Gravenzande door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.