Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Maximalaan 8.
Maximalaan 8
4751DAOud Gastel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
4751DA, Oud Gastel
Type
eengezinswoning
Wonen
110m²
Geschatte waarde
€ 295.000 – € 369.000
Vraagprijs
€ 319.000
Dit karakteristieke en aanzienlijke hoekhuis staat in de ruimtelijke buurt Oud Gastel in Oud Gastel. Het huis is opgeleverd in 2018. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met volledige isolatie.
Als je woningbezitter wordt in Oud Gastel zit je goed. De woningwaarde in de buurt is sneller omhoog gegaan dan in heel Oud Gastel. Het vorige kwartaal zijn er 45 huizen verkocht in Oud Gastel. Huizen in Oud Gastel zijn gemiddeld 36 dagen op de markt, dus als huizenkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Oud Gastel zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Oud Gastel zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 885 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Oud Gastel wordt gemiddeld met 0% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Maximalaan 8110m²€ 319.000Bekijk koopsom →
Prinsessenlaan 19127m² · (17 m² groter)€ 365.000Bekijk koopsom →
Maximalaan 12111m² · (1 m² groter)€ 269.000Bekijk koopsom →
Rijpersweg 57116m² · (6 m² groter)€ 297.500Bekijk koopsom →
Rijpersweg 57-a96m² · (14 m² kleiner)€ 274.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Maximalaan 8 in Oud Gastel écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Maximalaan 8? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Maximalaan 8, Oud Gastel

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Maximalaan 8, Oud Gastel.
Prinsessenlaan 19
4751DB0,28km afstand
Verkoopdatum
29 jan 2021
Woonoppervlak
127(17 m² groter)
Vraagprijs
€ 365.000·€ 2.874/m²
Maximalaan 12
4751DA0,01km afstand
Verkoopdatum
18 sep 2020
Woonoppervlak
111(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 269.000·€ 2.423/m²
Rijpersweg 57
4751AR0,16km afstand
Verkoopdatum
4 dec 2020
Woonoppervlak
116(6 m² groter)
Vraagprijs
€ 297.500·€ 2.564/m²
Rijpersweg 57-a
4751AR0,16km afstand
Verkoopdatum
3 sep 2020
Woonoppervlak
96(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 274.500·€ 2.859/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Maximalaan 8
4751DAOud Gastel

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Maximalaan 8, 4751DA, Oud Gastel

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Maximalaan 8, 4751DA, Oud Gastel

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Maximalaan 8, 4751DA, Oud Gastel

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overMaximalaan 8.

2018

Bouwjaar

110

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

55

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Maximalaan 8, Oud Gastel

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Yes! Maximalaan 8 zijn sinds 4 mei 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit hoekhuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe stekkie in Oud Gastel kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer informatie weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Maximalaan 8, waar je makkelijk alle informatie kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Maximalaan 8, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Oud Gastel.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Oud Gastel het doet vergeleken met Oud Gastel, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Oud Gastel, Oud Gastel of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Maximalaan 8 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit hoekhuis en de trends in de buurt Oud Gastel kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Maximalaan 8. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Oud Gastel, Oud Gastel of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Oud Gastel
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Oud Gastel
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Maximalaan 8 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Maximalaan 8 in Oud Gastel.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Oud Gastel, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Maximalaan 8 in Oud Gastel je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Oud Gastel.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Maximalaan 8, Oud Gastel
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Oud Gastel
  • Analyse van het biedgedrag in Oud Gastel, Oud Gastel
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.