Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Paardenhoeve 90.
Paardenhoeve 90
3992PKHouten

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3992PK, Houten
Type
appartement
Wonen
105m²
Geschatte waarde
€ 432.000 – € 454.000
Dit opmerkelijke en aanzienlijke appartement staat in de landelijke buurt Houten Noord-West in Houten. Het huis is opgeleverd in 2020. Dit huis komt met een inpandige berging, heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met volledige isolatie. Dit appartement is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als woningbezitter in Houten Noord-West zit je goed. De prijs van een huis in de buurt is sneller gegroeid dan in heel Houten. Het voorgaande kwartaal zijn er 43 huizen verkocht in Houten Noord-West. Huizen in Houten Noord-West zijn rond de 28 dagen op de markt, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua mensen van Houten Noord-West zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Houten Noord-West zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 2.245 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Houten Noord-West wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Paardenhoeve 90105m²-Bekijk koopsom →
Paardenhoeve 82116m² · (11 m² groter)€ 428.000Bekijk koopsom →
Paardenhoeve 98106m² · (1 m² groter)€ 435.000Bekijk koopsom →
Paardenhoeve 8488m² · (17 m² kleiner)€ 336.000Bekijk koopsom →
Paardenhoeve 9281m² · (24 m² kleiner)€ 324.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Paardenhoeve 90 in Houten écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Paardenhoeve 90? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Paardenhoeve 90, Houten

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Paardenhoeve 90, Houten.
Paardenhoeve 82
3992PK0,00km afstand
Verkoopdatum
20 jan 2021
Woonoppervlak
116(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 428.000·€ 3.689/m²
Paardenhoeve 98
3992PK0,01km afstand
Verkoopdatum
15 jan 2021
Woonoppervlak
106(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 435.000·€ 4.103/m²
Paardenhoeve 84
3992PK0,01km afstand
Verkoopdatum
24 nov 2020
Woonoppervlak
88(17 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 336.000·€ 3.818/m²
Paardenhoeve 92
3992PK0,01km afstand
Verkoopdatum
19 nov 2020
Woonoppervlak
81(24 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 324.500·€ 4.006/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Paardenhoeve 90
3992PKHouten

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Paardenhoeve 90, 3992PK, Houten

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Paardenhoeve 90, 3992PK, Houten

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Paardenhoeve 90, 3992PK, Houten

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overPaardenhoeve 90.

2020

Bouwjaar

105

Wonen

1

Woonlagen

2

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Paardenhoeve 90, Houten

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten zijn Paardenhoeve 90 niet op de markt. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Houten wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte woningen in Houten Noord-West die wel op de markt zijn.

  Zodra je het appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle gegevens netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen in Houten Noord-West, Houten of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Paardenhoeve 90, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Houten.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Houten Noord-West het doet vergeleken met Houten, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Houten Noord-West, Houten of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Paardenhoeve 90 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit appartement en de trends in de buurt Houten Noord-West kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Paardenhoeve 90. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Houten Noord-West, Houten of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Houten Noord-West
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Houten Noord-West
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Paardenhoeve 90 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Paardenhoeve 90 in Houten.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Houten Noord-West, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Paardenhoeve 90 in Houten je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Houten.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Paardenhoeve 90, Houten
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Houten Noord-West
  • Analyse van het biedgedrag in Houten Noord-West, Houten
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.