Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Reggeland 14.
Reggeland 14
7711VNNieuwleusen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7711VN, Nieuwleusen
Type
eengezinswoning
Wonen
175m²
Geschatte waarde
€ 371.000 – € 445.000
Vraagprijs
€ 350.000
Deze opmerkelijke en aanzienlijke twee-onder-een-kapper staat in de landelijke buurt Westerbouwlanden in Nieuwleusen. Het huis is opgeleverd in 2002. Dit huis heeft een zadeldak bedekt met pannen. Deze twee-onder-een-kapper is in 2014 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als woningbezitter in Westerbouwlanden zit je prima. De waarde van een huis in de buurt is net zo snel opgelopen als in heel Nieuwleusen. Het voorgaande kwartaal zijn er 21 huizen verkocht in Westerbouwlanden. Huizen in Westerbouwlanden zijn rond de 40 dagen op de markt, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua mensen van Westerbouwlanden zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Westerbouwlanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 275 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Westerbouwlanden wordt gemiddeld met -0% onderboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Reggeland 14175m²€ 350.000Bekijk koopsom →
Zwartewaterland 6155m² · (20 m² kleiner)€ 324.000Bekijk koopsom →
Beentjesgravenland 3140m² · (35 m² kleiner)€ 340.000Bekijk koopsom →
Pr.Beatrixlaan 53152m² · (23 m² kleiner)€ 417.000Bekijk koopsom →
Gipskruid 5168m² · (7 m² kleiner)€ 350.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Reggeland 14 in Nieuwleusen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Reggeland 14? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Reggeland 14, Nieuwleusen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Reggeland 14, Nieuwleusen.
Zwartewaterland 6
7711VD0,19km afstand
Verkoopdatum
27 nov 2020
Woonoppervlak
155(20 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 324.000·€ 2.090/m²
Beentjesgravenland 3
Verkoopdatum
5 jan 2021
Woonoppervlak
140(35 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 340.000·€ 2.428/m²
Pr.Beatrixlaan 53
7711KG0,49km afstand
Verkoopdatum
23 okt 2020
Woonoppervlak
152(23 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 417.000·€ 2.743/m²
Gipskruid 5
7711PG1,09km afstand
Verkoopdatum
9 nov 2020
Woonoppervlak
168(7 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 2.083/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Reggeland 14
7711VNNieuwleusen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Reggeland 14, 7711VN, Nieuwleusen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Reggeland 14, 7711VN, Nieuwleusen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Reggeland 14, 7711VN, Nieuwleusen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overReggeland 14.

2002

Bouwjaar

175

Wonen

3

Woonlagen

6

Kamers

67

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Reggeland 14, Nieuwleusen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Leuk! Reggeland 14 zijn sinds 27 maart 2021 op de markt. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op deze twee-onder-een-kapper. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe stekkie in Nieuwleusen kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer gegevens weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Reggeland 14, waar je makkelijk alle gegevens kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Reggeland 14, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Nieuwleusen.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Westerbouwlanden het doet vergeleken met Nieuwleusen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Westerbouwlanden, Nieuwleusen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Reggeland 14 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over deze twee-onder-een-kapper en de trends in de buurt Westerbouwlanden kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Reggeland 14. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Westerbouwlanden, Nieuwleusen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Westerbouwlanden
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Westerbouwlanden
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Reggeland 14 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Reggeland 14 in Nieuwleusen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Westerbouwlanden, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Reggeland 14 in Nieuwleusen je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze twee-onder-een-kapper in Nieuwleusen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Reggeland 14, Nieuwleusen
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Westerbouwlanden
  • Analyse van het biedgedrag in Westerbouwlanden, Nieuwleusen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer gegevens over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Reggeland 14 in Nieuwleusen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.