Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Valkenkamp 570.
Valkenkamp 570
3607MKMaarssen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3607MK, Maarssen
Type
eengezinswoning
Wonen
100m²
Geschatte waarde
€ 353.000 – € 386.000
Dit opmerkelijke en aanzienlijke hoekhuis staat in de rustige buurt Valkenkamp in Maarssen. Het huis is opgeleverd in 1987. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als woningbezitter in Valkenkamp zit je goed. De woningprijs in de buurt is sneller toegenomen dan in heel Maarssen. Het voorgaande kwartaal zijn er 7 huizen verkocht in Valkenkamp. Huizen in Valkenkamp zijn rond de 19 dagen op de markt, dus als koper moet je snel zijn.
Qua mensen van Valkenkamp zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Valkenkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 385 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Valkenkamp wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Valkenkamp 570100m²-Bekijk koopsom →
Valkenkamp 227122m² · (22 m² groter)€ 359.500Bekijk koopsom →
Valkenkamp 13295m² · (5 m² kleiner)€ 315.000Bekijk koopsom →
Reigerskamp 85113m² · (13 m² groter)€ 335.000Bekijk koopsom →
Reigerskamp 160108m² · (8 m² groter)€ 339.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Valkenkamp 570 in Maarssen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Valkenkamp 570? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Valkenkamp 570, Maarssen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Valkenkamp 570, Maarssen.
Valkenkamp 227
3607LL0,15km afstand
Verkoopdatum
11 dec 2020
Woonoppervlak
122(22 m² groter)
Vraagprijs
€ 359.500·€ 2.946/m²
Valkenkamp 132
3607LG0,43km afstand
Verkoopdatum
23 jan 2021
Woonoppervlak
95(5 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 315.000·€ 3.315/m²
Reigerskamp 85
3607HD0,17km afstand
Verkoopdatum
25 jan 2021
Woonoppervlak
113(13 m² groter)
Vraagprijs
€ 335.000·€ 2.964/m²
Reigerskamp 160
3607HH0,29km afstand
Verkoopdatum
19 okt 2020
Woonoppervlak
108(8 m² groter)
Vraagprijs
€ 339.000·€ 3.138/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Valkenkamp 570
3607MKMaarssen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Valkenkamp 570, 3607MK, Maarssen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Valkenkamp 570, 3607MK, Maarssen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Valkenkamp 570, 3607MK, Maarssen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overValkenkamp 570.

1987

Bouwjaar

100

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

45

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Valkenkamp 570, Maarssen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei gegevens over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze gegevens, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle gegevens die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus nemen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten zijn Valkenkamp 570 niet op de markt. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Maarssen wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte woningen in Valkenkamp die wel op de markt zijn.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle gegevens netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen in Valkenkamp, Maarssen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen gegevens over het Valkenkamp 570, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Maarssen.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Valkenkamp het doet vergeleken met Maarssen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Valkenkamp, Maarssen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Valkenkamp 570 geeft je de belangrijkste gegevens die makelaars hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit hoekhuis en de trends in de buurt Valkenkamp kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de gegevens van Valkenkamp 570. Met een abonnement op Walter Plus kan je gegevens opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Valkenkamp, Maarssen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Valkenkamp
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Valkenkamp
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Valkenkamp 570 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Valkenkamp 570 in Maarssen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Valkenkamp, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van recent verkochte woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Valkenkamp 570 in Maarssen je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Maarssen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Valkenkamp 570, Maarssen
  • Exacte transactieprijzen van 100+ recent verkochte woningen in Valkenkamp
  • Analyse van het biedgedrag in Valkenkamp, Maarssen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer gegevens over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Valkenkamp 570 in Maarssen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.