Westeinde 17-B,Vriezenveen · appartement, 1 verd, 2 slp, 74 m²

Ben je al lid?Log in

In Vriezenveen (kern) zijn het afgelopen jaar 118 huizen verkocht, waarvan 20 boven de vraagprijs.

Ontdek zélf wat Westeinde 17-B waard is.
Koop woningrapport · € 0,99
24 uur onbeperkt inzicht in markttrends · 100% onafhankelijk
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel
Koop woningrapport · € 0,99Bekijk de demo

Walter berekent voor hoeveel je Westeinde 17-B veilig kan verbouwen. Zo weet je zeker dat je die marmeren badkamer terug verdient.

Geschatte prijs per m² na verbouwing
€ 3.797/m²
Gebaseerd op 15 transacties in het afgelopen jaar
Prijs per m² in gemiddelde staat
€ 3.000/m²
Huidige marktwaarde: € 222.000
Opknapbudget
€ 59.000
Je kan de 74m² woonoppervlakte verbouwen voor € 797 per m².

Alle belangrijke info op een presenteerblaadje. Dit zijn de meest opvallende transacties in Vriezenveen (kern) van het afgelopen jaar.

Meest vergelijkbaar.
Soort zoekt soort. Dit huis lijkt het meest op de woning waar je naar kijkt.
Westeinde 17 b
Westeinde 17 b
±9% onder de vraagprijs
Westeinde 17 b
7671EK Vriezenveen
De opknapper.
De ruwe diamant. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Westeinde 196
Westeinde 196
±2% onder de vraagprijs
Westeinde 196
7671CH Vriezenveen
Ultieme luxe.
De parel van de buurt. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Westeinde 17 b
Westeinde 17 b
±9% onder de vraagprijs
Westeinde 17 b
7671EK Vriezenveen
Koop woningrapport · € 0,99Bekijk de demo

Elke 60 seconden maakt een huizenjager een waarderapport aan bij Walter Living. En jij?

Walter Offer
 • Loop door de feiten met een Walter data analist
 • Hulp bij het juiste bod opstellen
 • Een onderbouwde biedingstrategie
 • Exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen
 • Analyse van het biedgedrag in de buurt
 • Wij helpen totdat je een huis gekocht hebt

On-demand advies over het beste bod.

Laat je niet gek maken bij het uitbrengen van een bod. Loop door de voor- en nadelen van een huis met een Walter data analist. Ontvang een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke kenmerken van het huis en de buurt. Beslis zelf hoeveel kans je wil maken aan de hand van onze drie biedingsstrategieën.

Een huis kopen wordt simpel. Walter geeft je binnen seconden een duidelijke onderbouwing van de waarde. Alles op één plek. Direct beschikbaar.

 1. De prijsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar.
 2. Woningwaarde per staat van onderhoud.
 3. Alles over recent verkochte huizen.
Vergelijkbare huizen.
Krijg alle inside info over 15 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht.
Lokale markttrends.
Weet dat er in Vriezenveen gemiddeld 2% onder de vraagprijs wordt geboden.
De Funda historie.
Staan huizen in Vriezenveen (kern) korter op de markt dan 19 dagen gemiddeld in Nederland?
Inzicht in de waarde.
De WOZ-waarde van dit appartement is met -7% afgenomen sinds 2015.

9 van de 10 mensen die een huis kopen met Walter raden ons aan.

De gekte op de huizenmarkt kan je zoektocht heel moeilijk maken. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Wat ons heel erg hielp was de hulp van de makelaar in combinatie met alle kennis van Walter Living."
Kocht haar huis met Walter inAmsterdam, NL
Met Walter was het voor ons meteen raak. Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Toch hadden we binnen twee uur een biedingsstrategie in handen en een dag later het winnende bod. Walter is supersnel."
Kocht zijn huis met Walter inUtrecht, NL

Kijk achter de voordeur bij elke woning.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Blijf niet zitten met vragen. Walter geeft antwoord.
 • Helaas! Voor zover wij weten staat Westeinde 17-B niet te koop. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen huis in Vriezenveen wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Vriezenveen (kern) die wel op de markt zijn.

  Zodra je dit appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen in Vriezenveen (kern), Vriezenveen of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand. Wil je het eerst testen? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang voor € 0,99.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Westeinde 17-B, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel onder de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit meer is dan de markttrends in Vriezenveen.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Vriezenveen (kern) het doet, vergeleken met Vriezenveen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Vriezenveen (kern), Vriezenveen of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand. Wil je het eerst testen? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang voor € 0,99.

 • Het Walter Plus rapport van Westeinde 17-B geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over dit appartement en de trends in Vriezenveen (kern) kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Westeinde 17-B. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Vriezenveen (kern), Vriezenveen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel rapporten aan als je wil voor € 4,99 per maand. Eerst zien, dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur lang toegang tot al onze data voor € 0,99.

  Walter Plus bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Vriezenveen (kern)
  • Verkoopprijzen en WOZ waarden van referentiepanden in Vriezenveen (kern)
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Westeinde 17-B voor kostprijs
 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

  Wil je meer weten over onze services? Check dan onze prijzen.

 • Wij geloven dat iedereen een huis kan kopen. Al helemaal met een beetje van jezelf, en een beetje van Walter Offer. Walter Offer namelijk ontworpen om je te helpen bij het uitbrengen van het winnende bod voor € 299. Dus ja. Als je het wil, helpen we je graag met een bod doen op Westeinde 17-B, Vriezenveen.

  Met Walter Offer krijg je een overzichtelijk rapport waarin de situatie van dit appartement uitgebreid staat beschreven. Een Walter data analist loopt je door het biedgedrag in Vriezenveen (kern), voor hoeveel onder de vraagprijs mensen gemiddeld bieden, de koopsommen van de meest vergelijkbare huizen en drie biedingstrategiën gebaseerd op data. Aan elke strategie is een duidelijke kans van slagen verbonden.

  Wij zullen een bod adviseren op basis van je voorkeuren. Wil je dit appartement ontzettend graag hebben, dan raden we je aan om all-in te gaan. Wed je liever op meerdere huizen tegelijkertijd, dan zal de strategie verschillen afhankelijk van welke je het liefst wil hebben. Vervolgens is het aan jou om te beslissen wat je daadwerkelijk gaat bieden op Westeinde 17-B.

  Kortom, met Walter Offer loop je door de feiten met een Walter data analist. Voor € 299 krijg je:

  • Hulp bij het opstellen van het juiste bod
  • Een onderbouwde biedingstrategie voor Westeinde 17-B, Vriezenveen
  • De exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen in Vriezenveen (kern)
  • Analyse van het biedgedrag in de Vriezenveen (kern)
  • Hulp totdat je een huis hebt gekocht
 • De WOZ-waarde voor Westeinde 17-B, Vriezenveen was € 165.000 in 2018. Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Westeinde 17-B in Vriezenveen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot all onze gedetailleerde woningrapporten voor € 4,99 per maand. Eerst zien dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang tot al onze data voor € 0,99.