Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Wethouder Kampstraat 22.
Wethouder Kampstraat 22
7553ZLHengelo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7553ZL, Hengelo
Type
eengezinswoning
Wonen
73m²
Geschatte waarde
€ 164.000 – € 191.000
Vraagprijs
€ 182.500
Dit kenmerkende en intieme hoekhuis staat in de rustige wijk Berflo Es Zuid in Hengelo. De woning is gebouwd in 1952. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, hr-glas, muurisolatie en vloerisolatie.
Als je investeert in een woning in Berflo Es Zuid zit je goed. De huizenprijs in de wijk is sneller gestegen dan in de rest van Hengelo. Het voorgaande kwartaal zijn er 7 woningen verkocht in Berflo Es Zuid. Woningen in Berflo Es Zuid staan rond de 18 dagen te koop, dus als koper moet je snel zijn.
Qua mensen van Berflo Es Zuid zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Berflo Es Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 240 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Berflo Es Zuid wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Wethouder Kampstraat 2273m²€ 182.500Bekijk koopsom →
Wethouder Voogdgeertstraat 186m² · (13 m² groter)€ 200.000Bekijk koopsom →
Frederikstraat 784m² · (11 m² groter)€ 169.000Bekijk koopsom →
Frederikstraat 1193m² · (20 m² groter)€ 185.000Bekijk koopsom →
Boekeloseweg 10589m² · (16 m² groter)€ 189.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Wethouder Kampstraat 22 in Hengelo écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Wethouder Kampstraat 22? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Wethouder Kampstraat 22, Hengelo

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Wethouder Kampstraat 22, Hengelo.
Wethouder Voogdgeertstraat 1
Verkoopdatum
25 aug 2020
Woonoppervlak
86(13 m² groter)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 2.325/m²
Frederikstraat 7
7553KC0,71km afstand
Verkoopdatum
25 jan 2021
Woonoppervlak
84(11 m² groter)
Vraagprijs
€ 169.000·€ 2.011/m²
Frederikstraat 11
7553KC0,72km afstand
Verkoopdatum
20 nov 2020
Woonoppervlak
93(20 m² groter)
Vraagprijs
€ 185.000·€ 1.989/m²
Boekeloseweg 105
7553DM0,91km afstand
Verkoopdatum
14 dec 2020
Woonoppervlak
89(16 m² groter)
Vraagprijs
€ 189.000·€ 2.123/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Wethouder Kampstraat 22
7553ZLHengelo

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Wethouder Kampstraat 22, 7553ZL, Hengelo

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Wethouder Kampstraat 22, 7553ZL, Hengelo

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Wethouder Kampstraat 22, 7553ZL, Hengelo

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overWethouder Kampstraat 22.

1952

Bouwjaar

73

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

116

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Wethouder Kampstraat 22, Hengelo

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste cijfers op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat vet! Wethouder Kampstraat 22 staan sinds 4 mei 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit hoekhuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Hengelo kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer cijfers weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk in één rapport voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Wethouder Kampstraat 22, waar je makkelijk alle cijfers kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Wethouder Kampstraat 22, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hengelo.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Berflo Es Zuid het doet vergeleken met Hengelo, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Berflo Es Zuid, Hengelo of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Wethouder Kampstraat 22 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit hoekhuis en de trends in de wijk Berflo Es Zuid kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Wethouder Kampstraat 22. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Berflo Es Zuid, Hengelo of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Berflo Es Zuid
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Berflo Es Zuid
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Wethouder Kampstraat 22 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Wethouder Kampstraat 22 in Hengelo.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Berflo Es Zuid, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Wethouder Kampstraat 22 in Hengelo je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Hengelo.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Wethouder Kampstraat 22, Hengelo
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Berflo Es Zuid
  • Analyse van het biedgedrag in Berflo Es Zuid, Hengelo
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Wethouder Kampstraat 22 in Hengelo door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.