Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Wildenborch 96.
Wildenborch 96
7006HRDoetinchem

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7006HR, Doetinchem
Type
eengezinswoning
Wonen
112m²
Geschatte waarde
€ 239.000 – € 268.000
Dit opvallende en grote rijtjeshuis staat in de landelijke wijk De Huet fase 2 in Doetinchem. De woning is gebouwd in 1981. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in De Huet fase 2 zit je prima. De woningprijs in de wijk is net zo snel toegenomen als in de rest van Doetinchem. Het vorige kwartaal zijn er 4 woningen verkocht in De Huet fase 2. Woningen in De Huet fase 2 staan gemiddeld 19 dagen te koop, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua bewoners van De Huet fase 2 zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in De Huet fase 2 zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 295 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In De Huet fase 2 wordt gemiddeld met 8% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Wildenborch 96112m²-Bekijk koopsom →
Wildenborch 102120m² · (8 m² groter)€ 200.000Bekijk koopsom →
Wildenborch 8109m² · (3 m² kleiner)€ 200.000Bekijk koopsom →
Hackfort 1198m² · (14 m² kleiner)€ 220.000Bekijk koopsom →
Onstein 53106m² · (6 m² kleiner)€ 200.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
klant
23 mar. 2021
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Jurre
23 mar. 2021
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!
Cynthia
8 apr. 2021

Ontdek wat Wildenborch 96 in Doetinchem écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Wildenborch 96? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Wildenborch 96, Doetinchem

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Wildenborch 96, Doetinchem.
Wildenborch 102
7006HR0,03km afstand
Verkoopdatum
16 jul 2020
Woonoppervlak
120(8 m² groter)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 1.666/m²
Wildenborch 8
7006HN0,11km afstand
Verkoopdatum
9 mrt 2021
Woonoppervlak
109(3 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 1.834/m²
Hackfort 11
7006JA0,43km afstand
Verkoopdatum
11 dec 2020
Woonoppervlak
98(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 220.000·€ 2.244/m²
Onstein 53
7006JR0,57km afstand
Verkoopdatum
16 sep 2020
Woonoppervlak
106(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 1.886/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Wildenborch 96
7006HRDoetinchem

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Wildenborch 96, 7006HR, Doetinchem

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Wildenborch 96, 7006HR, Doetinchem

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Wildenborch 96, 7006HR, Doetinchem

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overWildenborch 96.

1981

Bouwjaar

112

Wonen

2

Woonlagen

4

Kamers

85

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Wildenborch 96, Doetinchem

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!
B B
5 jan. 2021

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!
Haarlemse Mug
16 jan. 2021

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla
Ruud
15 jan. 2021

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste info op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Wildenborch 96 niet te koop. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Doetinchem wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in De Huet fase 2 die wel te koop staan.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle info in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in De Huet fase 2, Doetinchem of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Wildenborch 96, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Doetinchem.

  Als je de precieze info wil weten over hoe De Huet fase 2 het doet vergeleken met Doetinchem, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in De Huet fase 2, Doetinchem of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Wildenborch 96 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit rijtjeshuis en de trends in de wijk De Huet fase 2 kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Wildenborch 96. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in De Huet fase 2, Doetinchem of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in De Huet fase 2
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in De Huet fase 2
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Wildenborch 96 (+ € 14,95)
 • Jazeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Wildenborch 96 in Doetinchem.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk De Huet fase 2, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Wildenborch 96 in Doetinchem je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Doetinchem.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Wildenborch 96, Doetinchem
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in De Huet fase 2
  • Analyse van het biedgedrag in De Huet fase 2, Doetinchem
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Wildenborch 96 in Doetinchem door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.