Walter Blog

Laat je niet gek maken. Krijg grip op je huizenjacht.

Klanten aan het woord ·Een huis kopen is een spannende periode. Deze klanten maakten gebruik van Walter Alles-in-1 tijdens hun huizenjacht en vertellen over hun ervaring. Meer weten over Walter Alles-in-1? Kijk op walterliving.com/aankoopmakelaar

Sophie kocht haar eerste huis in Amsterdam met hulp van Walter

Sophie kocht haar eerste huis in Amsterdam met hulp van Walter Sophie belde de makelaar voor een ander huis, maar werd met gewezen op een andere woning. Ze schakelde Walter in om te helpen met bieden. En met succes! Bij het eerste huis was het raak.

Walter Experts · 3 minuten leestijd
Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis.

Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis. Vertrouwen op data en op basis daarvan een van de belangrijkste beslissingen uit je leven maken. Jesse deed het en bracht het winnende bod uit.

Klanten aan het woord · 3 minuten leestijd
#huizenjacht - Loes Wagemans.

#huizenjacht - Loes Wagemans. Met hulp van Walter Living, een makelaar en het dagelijks checken van Funda, vonden Loes en Eric een parel van een monumentaal huis in het hart van Amsterdam.

Klanten aan het woord · 5 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Johan.

#mijnhuis - Thuis bij Johan. Johan woont - zoals een rasondernemer dat betaamt - boven zijn werk aan de Prins Hendrikkade te Amsterdam.

Klanten aan het woord · 3 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Tom en Corine.

#mijnhuis - Thuis bij Tom en Corine. Tom en Corine zijn pas écht thuis als ze samen zijn in hun rustige huis op misschien wel het drukste punt van Amsterdam.

Klanten aan het woord · 4 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Max.

#mijnhuis - Thuis bij Max. Max voelt zich pas écht thuis als hij 's ochtends met een kop thee van zijn uitzicht op het IJ kan genieten.

Klanten aan het woord · 2 minuten leestijd
Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter.

Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter. Sara vertelt hoe Walter Living haar heeft geholpen met de juiste informatie op het juiste moment.

Klanten aan het woord · 2 minuten leestijd
Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living.

Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living. Ronald heeft met hulp van Walter het winnende bod uitgebracht op zijn droomhuis. Lees zijn referentie.