Walter Blog

Laat je niet gek maken. Krijg grip op je huizenjacht.

Openingsbod

Most common resolutive conditions in the Netherlands

Most common resolutive conditions in the Netherlands Making an offer on a home under resolutive conditions gives you, the buyer, more security. In this blog, we list the most common resolutive conditions. in the Netherlands.

Huizenjacht · 2 minuten leestijd
Meest voorkomende ontbindende voorwaarden

Meest voorkomende ontbindende voorwaarden Bieden onder ontbindende voorwaarden geeft jou als koper meer zekerheid. Dit zijn de meest voorkomende.

Huis kopen & bieden · 2 minuten leestijd
Waarom zijn referentiepanden belangrijk voor mijn woningwaarde?

Waarom zijn referentiepanden belangrijk voor mijn woningwaarde? Waarom zijn referentiepanden belangrijk? Lees waarom Walter meer dan tweehonderd vergelijkbare huizen checkt om de woningwaarde in te schatten.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Wat is de impact van verbouwen op de waarde van mijn huis?

Wat is de impact van verbouwen op de waarde van mijn huis? Walter vergelijkt de vraagprijs met de als-nieuwwaarde en kan je zo precies vertellen voor hoeveel je kan verbouwen en wat de maximale waarde is na verbouwing.

Huis kopen & bieden · 5 minuten leestijd
Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis.

Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis. Vertrouwen op data en op basis daarvan een van de belangrijkste beslissingen uit je leven maken. Jesse deed het en bracht het winnende bod uit.

Klanten aan het woord · 3 minuten leestijd
Een huis kopen wordt eerlijker en makkelijker met Walter.

Een huis kopen wordt eerlijker en makkelijker met Walter. Een huis kopen is al lastig genoeg. Met Walter Plus krijg al je huiswerk over een huis op een presenteerblaadje, zodat je gewapend met de beste informatie op huizenjacht kan.

Product Updates · 2 minuten leestijd
Bieden op een populair huis? Dit is hoe je kans maakt.

Bieden op een populair huis? Dit is hoe je kans maakt. Heb jij een populair huis op het oog? Dit is wat je kan verwachten als je gaat bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden.

Huis kopen & bieden · 5 minuten leestijd
Hoe Walter Living je helpt het winnende bod uit te brengen dankzij data.

Hoe Walter Living je helpt het winnende bod uit te brengen dankzij data. We hebben een algoritme ontwikkeld waarmee we een winnend bod kunnen voorspellen, zodat jij weet wat je moet bieden op een huis. Dit is onze methode.

Product Updates · 7 minuten leestijd
Wees slim met bieden en onderhandelen (huis kopen deel 3)

Wees slim met bieden en onderhandelen (huis kopen deel 3) Onderhandelen, een cruciale stap als je een huis gaat kopen. In Huis Kopen deel III geven je onze tips op een rijtje.

Huis kopen & bieden · 6 minuten leestijd
Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter.

Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter. Sara vertelt hoe Walter Living haar heeft geholpen met de juiste informatie op het juiste moment.

Klanten aan het woord · 2 minuten leestijd
Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living.

Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living. Ronald heeft met hulp van Walter het winnende bod uitgebracht op zijn droomhuis. Lees zijn referentie.