Anna Paulowna

Anna Paulowna is een plaats in de gemeente Hollands Kroon in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 35,06km².

De woningmarkt in Anna Paulowna

In Anna Paulowna zijn het afgelopen kwartaal 20 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 16 huizen. Dit is een stijging van 25,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Anna Paulowna € 273.620 vergeleken met € 235.369 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 16,3% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.242 vergeleken met € 2.087 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Anna Paulowna 0,7% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 29 dagen te koop tegenover 35 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Anna Paulowna? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Anna Paulowna

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Nieuweweg 52
Nieuweweg 52
Foto: Funda.nl Funda.nl
±13% boven de vraagprijs
Nieuweweg 52
1761EJ Anna Paulowna
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Patrijsstraat 11
Patrijsstraat 11
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% boven de vraagprijs
Patrijsstraat 11
1761XK Anna Paulowna
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Molenvaart 30
Molenvaart 30
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% boven de vraagprijs
Molenvaart 30
1761AJ Anna Paulowna

WOZ waarde voor
Anna Paulowna van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Anna Paulowna is in 2020 € 215.812. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 204.929. Dit is een stijging van 5,3%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Anna Paulowna? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Anna Paulowna.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Anna Paulowna.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Anna Paulowna en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Anna Paulowna met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Anna Paulowna? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Anna Paulowna kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Anna Paulowna in 2020 is € 215.812. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Anna Paulowna? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Anna Paulowna of over elke woning in Anna Paulowna. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Anna Paulowna met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Anna Paulowna en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Anna Paulowna het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Anna Paulowna.