Berlicum

Berlicum is een plaats in de gemeente Sint-Michielsgestel in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 23,92km².

De woningmarkt in Berlicum

In Berlicum zijn het afgelopen kwartaal 21 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 29 huizen. Dit is een daling van 27,6% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Berlicum € 473.667 vergeleken met € 476.897 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 0,7% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.312 vergeleken met € 2.843 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Berlicum 0,4% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 29 dagen te koop tegenover 49 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Berlicum? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Berlicum

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Kennedystraat 46
Kennedystraat 46
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Kennedystraat 46
5258LC Berlicum
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Hoogstraat 72-A
Hoogstraat 72-A
Foto: Funda.nl Funda.nl
±28% onder de vraagprijs
Hoogstraat 72-A
5258BE Berlicum
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Zandstraat 36
Zandstraat 36
Foto: Funda.nl Funda.nl
±10% onder de vraagprijs
Zandstraat 36
5258TW Berlicum

WOZ waarde voor
Berlicum van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Berlicum is in 2020 € 338.798. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 322.662. Dit is een stijging van 5,0%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Berlicum? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Berlicum.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Berlicum.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Berlicum en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Berlicum met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Berlicum? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Berlicum kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Berlicum in 2020 is € 338.798. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Berlicum? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Berlicum of over elke woning in Berlicum. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Berlicum met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Berlicum en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Berlicum het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Berlicum.