De lokale huizenprijzen in Driehoek.

Als je een huis koopt in Driehoek zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,989 per vierkante meter. Hiermee doet Driehoek het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Albrandswaard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,747 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Driehoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Driehoek in Rhoon?

Een huis kopen in Driehoek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Driehoek in Rhoon.

In de wijk Driehoek in Rhoon is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,415 inwoners per vierkante kilometer en 765 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Driehoek zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 31% tussen de 25 tot 45 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rhoon on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.