De lokale woningmarkt in Smitshoek.

Als woningbezitter in Smitshoek zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,143 per vierkante meter. Hiermee doet Smitshoek het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Barendrecht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,698 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Smitshoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Smitshoek in Barendrecht?

Een huis kopen in Smitshoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Smitshoek in Barendrecht.

In de buurt Smitshoek in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,420 mensen per vierkante kilometer en 605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Smitshoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.