De lokale woningmarkt in Portland-Centrum.

Als je investeert in een huis in Portland-Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,008 per vierkante meter. Hiermee doet Portland-Centrum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Albrandswaard. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,747 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Portland-Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Portland-Centrum in Rhoon?

Een huis kopen in Portland-Centrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Portland-Centrum in Rhoon.

In de wijk Portland-Centrum in Rhoon is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,164 mensen per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Portland-Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rhoon on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.