De gemiddelde vierkantemeterprijs in Aadorp is € 2,857/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Aadorp
9.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Aadorp is
21%
De prijzen van huizen in Aadorp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Aadorp.

Als je investeert in een huis in Aadorp zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,857 per vierkante meter. Hiermee doet Aadorp het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Almelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,602 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Aadorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Aadorp in Aadorp?

Een huis kopen in Aadorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Aadorp in Aadorp.

In de wijk Aadorp in Aadorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 183 mensen per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Aadorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Aadorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.