De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wierdense Hoek is € 2,355/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wierdense Hoek
2.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Wierdense Hoek is
24%
De waarde van woningen in Wierdense Hoek zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wierdense Hoek.

Als woningbezitter in Wierdense Hoek zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,355 per vierkante meter. Hiermee doet Wierdense Hoek het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Almelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,601 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wierdense Hoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wierdense Hoek in Almelo?

Een huis kopen in Wierdense Hoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wierdense Hoek in Almelo.

In de buurt Wierdense Hoek in Almelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,150 mensen per vierkante kilometer en 3,070 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Wierdense Hoek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,015 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.