De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Riet is € 2,442/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Riet
2.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Riet is
28%
De woningprijzen in De Riet zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Riet.

Als je woningbezitter wordt in De Riet zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,442 per vierkante meter. Hiermee doet De Riet het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almelo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,602 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Riet achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Riet in Almelo?

Een huis kopen in De Riet is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Riet in Almelo.

In de buurt De Riet in Almelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,155 bewoners per vierkante kilometer en 3,270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Riet zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,080 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.