De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum Almere Haven is € 4,138/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum Almere Haven
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum Almere Haven is
34%
De prijzen van woningen in Centrum Almere Haven zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Centrum Almere Haven.

Met een woning in Centrum Almere Haven zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,138 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Almere Haven het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Almere. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum Almere Haven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum Almere Haven in Almere?

Een huis kopen in Centrum Almere Haven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Almere Haven in Almere.

In de buurt Centrum Almere Haven in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,179 inwoners per vierkante kilometer en 875 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Centrum Almere Haven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.