De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Gouwen is € 3,607/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Gouwen
7.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Gouwen is
23%
De woningprijzen in De Gouwen zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Gouwen.

Als bezitter van een huis in De Gouwen zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,607 per vierkante meter. Hiermee doet De Gouwen het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Gouwen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Gouwen in Almere?

Een huis kopen in De Gouwen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Gouwen in Almere.

In de wijk De Gouwen in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,924 bewoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Gouwen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 440 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.