De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Laren is € 4,909/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Laren
2.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Laren is
38%
De woningwaardes in De Laren zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Laren.

Als je woningbezitter wordt in De Laren zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,909 per vierkante meter. Hiermee doet De Laren het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Almere. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Laren voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Laren in Almere?

Een huis kopen in De Laren is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Laren in Almere.

In de buurt De Laren in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,122 bewoners per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Laren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 33% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.