De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Meenten is € 3,921/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Meenten
5.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Meenten is
25%
De huizenprijzen in De Meenten zijn het afgelopen jaar gestegen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Meenten.

Als woningbezitter in De Meenten zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,921 per vierkante meter. Hiermee doet De Meenten het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Almere. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Meenten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Meenten in Almere?

Een huis kopen in De Meenten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Meenten in Almere.

In de buurt De Meenten in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,956 mensen per vierkante kilometer en 1,060 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Meenten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.