De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Velden is € 4,024/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Velden
4.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Velden is
18%
De woningprijzen in De Velden zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Velden.

Als je een huis koopt in De Velden zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,024 per vierkante meter. Hiermee doet De Velden het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Velden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Velden in Almere?

Een huis kopen in De Velden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Velden in Almere.

In de wijk De Velden in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,547 inwoners per vierkante kilometer en 595 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Velden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.