De gemiddelde prijs per vierkante meter in Overig Almere Hout is € 5,811/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Overig Almere Hout
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Overig Almere Hout is
27%
De waarde van woningen in Overig Almere Hout zijn het afgelopen jaar opgelopen met
26.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Overig Almere Hout.

Als je woningbezitter wordt in Overig Almere Hout zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 26.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,811 per vierkante meter. Hiermee doet Overig Almere Hout het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Almere. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Overig Almere Hout voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Overig Almere Hout in Almere?

Een huis kopen in Overig Almere Hout is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overig Almere Hout in Almere.

In de buurt Overig Almere Hout in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 69 bewoners per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Overig Almere Hout zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.