De gemiddelde vierkantemeterprijs in Staatsliedenwijk is € 3,737/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenwijk
7.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenwijk is
37%
De prijzen van huizen in Staatsliedenwijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Staatsliedenwijk.

Als je een huis koopt in Staatsliedenwijk zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,737 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenwijk het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Almere. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Staatsliedenwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Staatsliedenwijk in Almere?

Een huis kopen in Staatsliedenwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenwijk in Almere.

In de wijk Staatsliedenwijk in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,529 inwoners per vierkante kilometer en 1,250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Staatsliedenwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.