De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelhorst is € 4,884/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelhorst
3.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Vogelhorst is
24%
De prijzen van woningen in Vogelhorst zijn het afgelopen jaar gegroeid met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vogelhorst.

Als woningbezitter in Vogelhorst zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,884 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelhorst het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Almere. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelhorst voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelhorst in Almere?

Een huis kopen in Vogelhorst is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelhorst in Almere.

In de buurt Vogelhorst in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 780 mensen per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Vogelhorst zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.