De gemiddelde vierkantemeterprijs in Burgemeester Visserpark is € 3,993/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Burgemeester Visserpark
6.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Burgemeester Visserpark is
24%
De huizenprijzen in Burgemeester Visserpark zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Burgemeester Visserpark.

Als bezitter van een huis in Burgemeester Visserpark zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,993 per vierkante meter. Hiermee doet Burgemeester Visserpark het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Burgemeester Visserpark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Burgemeester Visserpark is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,993 bewoners per vierkante kilometer en 725 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Burgemeester Visserpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.