De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ericapark is € 3,299/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ericapark
7.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ericapark is
33%
De huizenprijzen in Ericapark zijn het afgelopen jaar gestegen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ericapark.

Als je woningbezitter wordt in Ericapark zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,299 per vierkante meter. Hiermee doet Ericapark het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ericapark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ericapark in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Ericapark is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ericapark in Alphen aan den Rijn.

In de buurt Ericapark in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,820 bewoners per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ericapark zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.