De gemiddelde prijs per vierkante meter in Polderpeil-West is € 3,565/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Polderpeil-West
7.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Polderpeil-West is
19%
De woningprijzen in Polderpeil-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Polderpeil-West.

Als woningbezitter in Polderpeil-West zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,565 per vierkante meter. Hiermee doet Polderpeil-West het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Polderpeil-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Polderpeil-West in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Polderpeil-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Polderpeil-West in Alphen aan den Rijn.

In de buurt Polderpeil-West in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,740 mensen per vierkante kilometer en 705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Polderpeil-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.