De gemiddelde prijs per vierkante meter in Preludeweg is € 3,584/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Preludeweg
7.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Preludeweg is
27%
De woningwaardes in Preludeweg zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Preludeweg.

Met een woning in Preludeweg zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,584 per vierkante meter. Hiermee doet Preludeweg het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Preludeweg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Preludeweg in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Preludeweg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Preludeweg in Alphen aan den Rijn.

In de buurt Preludeweg in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,726 inwoners per vierkante kilometer en 615 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Preludeweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.